blog preface

Prinášame pre vás report z najnovšej zmenárne, ktorú realizujeme v spolupráci so stylingovou stránkou OHAKNIMA.SK. Tentoraz sme do zmenárne vybrali nezvyčajnú klientku.

Tento rok do našej rodiny na pár mesiacov pribudla Bernarda, 16-ročné mexické dievča. Veľmi príjemné krásne dievča, no mala pocit, že so svojim pestrofarebným mexickým oblečením nezapadá medzi našich „teenagerov“. Čo ju asi trošku trápilo.

A toto bola pre nás výzva, urobiť z mexického dievčaťa, naše resp. európske dievča – slečnu, s tým aby pôsobila jemne žensky, no stále dievčensky, primerane k jej veku a čo je dôležité, aby sa jej to páčilo.

Po celkovom zvážení Bernardiných požiadaviek vo vzťahu k Bernardinej postave a celkovému výrazu, sme zvolili menej výrazné farby, nakoľko má pekné výrazné črty tváre. A samozrejme s rešpektovaním základných čŕt postavy.

Bernarda je štíhle pekné dievča, s jemnými črtami postavy „obráteného trojuholníka“, tzn. postava smerom dolu sa zužuje. Tomuto typu postavy svedčia úzke sukne, keď nohavice, tak tiež by mali lemovať nohy.

Vrchná časť oblečenia by mala byť o jednu konfekčnú veľkosť väčšia. Čo sa týka výstrihov, vhodnou voľbou je výstrih do tvaru V. Taktiež aj pri tejto postave platí, staré známe pravidlo, farebne (svetlá farba, vzory…) treba zvýrazniť to, čo máme najkrajšie, preto som aj zvolila v spodnej časti tela pásikavú sukňu. Tejto postave pristanú výrazné tašky… Ak ste vysoká, tak aj veľké, nie len výrazné… 🙂

Ak sa vám zapáčila naša zmenáreň stačí len sledovať náš blog, a každý mesiac vám v spolupráci s Ohaknima.sk a fotografkou Soňou Hevessyovou prinesieme zmenu ženy iného typu a rôznej vekovej kategórie. V ďalšej zmenárni pre vás pripravujeme zmenu úspešnej a zároveň veľmi príjemnej 40-ročnej manažérky.

Essur Clinic s.r.o.

Sládkovičova 23
Banská Bystrica, Slovensko

Otváracie hodiny:

Pondelok: 8.00 – 17.00
Utorok – Piatok: 9.00 – 18.00
Sobota – Nedeľa: zatvorené

+421 911 015 544
048 / 416 40 85
© 2024 Essur Clinic