blog preface

Dnes napísala módna blogerka Agáta Lekešová článok o jej rozhodnutí a skúsenosti s tetovaním obočia na našej klinike. Iste Vás jej skúsenosť zaujme a v prípade, že sa tiež rozhodnete o tetovanie obočia, očných viečok alebo kontúry pier, môžete sa objednať na tel.čísle: +421 911 015 544. Prajeme inšpiratívne čítanie. ESSUR Clinic

V prípade, že nemáte dokonalé obočie, pravdepodobne riešite otázku. Tetovať alebo stále dokresľovať? Po pôrode mi trochu prepadalo obočie, bolo málo výrazné a potrebovalo tak trochu upraviť. Doteraz, ako ste mohli vidieť na všetkých fotkách som si ho upravovala tieňom Make-up Studio (Brow Powder Blond). Úprava formou tieňu je pekná a prirodzená, len si to vyžaduje každodennú údržbu. No, nie vždy som trafila tvar aký som chcela. Čiže ma to ráno trochu aj brzdilo. Zároveň mám pocit, že keď ráno vstanem a obočie je už pekne upravené, tak aj celá tvár pôsobí upravenejšie a nemám potrebu, ísť sa hneď namaľovať aj keď idem len do potravín…  Tak som sa rozhodla, dať si ho vytetovať. Samozrejme najprv som „googlila“ asi 2 týždne. Aby som sa utvrdila akou metódou, u koho a hlavne som chcela vidieť a počuť- čítať reálne skúsenosti zákazníčiek či sú spokojné s tetovaním. Pretože toto je najdôležitejšia vec pri výbere! Či náhodou neľutujú tento krok, pretože cesta späť by bola dosť zložitá.Po všetkých recenziách som sa rozhodla pre čiarkovú metódu, ktorá podľa mňa vyzerá najprirodzenejšie, teraz som dva dni po tetovaní a vyzerá to takto.

Po mesiaci mám ešte jednu korektúru, aby sme doopravovali tvar resp. intenzitu… Musím povedať, že zatiaľ som veľmi spokojná, pôsobí to prirodzene. Môj manžel si to ani nevšimol, až keď som mu to povedala nech sa lepšie pozrie.  Ešte jedna malá rada pre tie čo sa rozhodnú pre tetovanie. Dobre si treba rozmyslieť aký chcete tvar (samozrejme podľa možnosti) a akú farbu. Ja som radšej prišla do salónu s upraveným obočím, aby kozmetička videla ako si to predstavujem. Keď nemáte svoju fixnú víziu, tak ju treba radšej poprosiť, aby vám tvar obočia nakreslila najprv ceruzkou. Nakoľko v tejto fáze sú ešte možné korektúry.:) O mesiac po druhej úprave sa vám ozvem s článkom s týmto istým názvom aj s fotkou. Či to naozaj splnilo moje očakávania a či ešte stále budem taká nadšená a spokojná.

Essur Clinic s.r.o.

Sládkovičova 23
Banská Bystrica, Slovensko

Otváracie hodiny:

Pondelok: 8.00 – 17.00
Utorok – Piatok: 9.00 – 18.00
Sobota – Nedeľa: zatvorené

+421 911 015 544
048 / 416 40 85
© 2024 Essur Clinic